Przejdź do treści Idź do góry

Viva Iberia - weekend iberyjski 17-19.04.2020r.

Zapraszamy w terminie 17-19 kwietnia 2020r.
Poprzednia strona

VIVA IBERIA – weekend iberyjski

pakiet pobytowy z wyjątkową winną oprawą dostępny od 17 do 19 kwietnia 2020r.

 

Serdecznie zapraszamy na wyjątkowy weekend do Talaria Resort & SPA.

W sobotę przepyszna kolacja degustacyjna w akompaniamencie wina. Nasz sommelier dobierze idealne wino do potraw,
a podczas delektowania się daniami spod ręki naszych kucharzy i kucharek, opowie więcej na jego temat.

Szefowa SPA przygotowała zaś winną ucztę dla ciała.

Do zobaczenia w Trojanowie!

 

Pakiet obejmuje:

  • 2 noclegi w wybranym pokoju w Pałacu albo Pawilonie Parkowym w formule wellinclusive,
  • kieliszek wina na powitanie,
  • całodzienny dostęp do strefy wellness (basen z podwodną muzyką i przeciwprądem, jacuzzi, sauny: infrared, młyńska i parowa, domek ziołowy, sala cardio),
  • udział w programie inspiracyjno – sportowym zgodnie z dziennym harmonogramem,
  • całodzienny pakiet kulinarny (kolacja z kieliszkiem wina w dniu przyjazdu; śniadanie, lunch i kolacja w dniu pobytu; śniadanie w dniu wyjazdu), w tym wyjątkowa kolacja komentowana z degustacją win prowadzoną przez sommeliera zakończona pokazem tańca Paso Doble i pysznym bezowym tortem w sobotę (menu poniżej),
  • winne SPA (do 30 min.):

- do wyboru słodki oczyszczający mus cukrowy na całe ciało lub odprężający masaż pleców,

  • bon do SPA o wartości 50 zł na zabiegi z serii „Uskrzydlające momenty Talarii”

 

Ponadto w pakiecie:
miękki szlafrok frotte na czas pobytu, kapcie, codzienny podstawowy Serwis Dobrego Snu, bezpłatny dostęp do WiFi, bezpłatny parking

 

Menu kolacji degustacyjnej (18 kwietnia – istnieje możliwość uczestnictwa w samej kolacji, także w opcji dla Panów):

Krewetki, tempura, mus z mango, gruszka

(wino:  Lagosta/ Portugalia, półwytrawne)

Wołowina, kapary, oliwki, parmezan, bazylia 

(wino: Vallobera Crianza/ Hiszpania, wytrawne)

Sopa de ajo, jarmuż

Bacalhau a Bras, papryka, oliwki

(wino: Sapateiro/ Portugalia, wytrawne)

Schab jagnięcy, ziemniak, szczypior, kukurydza, burak, tymianek

(wino: Zumaya/ Hiszpania, wytrawne)

Banan, ananas, marakuja, jagoda, chia, mleko kokosowe

 

Cena od osoby:

999,00 zł z noclegiem w Pawilonie Parkowym i 1199,00 zł w Pałacu

 

Dopłata do pokoju 1- osobowego – 200 zł za pobyt

Pobyt rozpoczyna się kolacją i kończy śniadaniem. Napoje (poza śniadaniem) dodatkowo płatne.

Doba hotelowa trwa od 14:00 do 11:00

 

Uprzejmie informujemy, że w dniach od niedzieli po południu do piątku do południa możliwy jest pobyt również Panów.

W weekendy Talaria Resort & SPA funkcjonuje w formule FOR LADIES ONLY (wyjątki: KLIKNIJ TUTAJ)

Uwaga! W ten weekend istnieje możliwość udziału Panów w kolacji degustacyjnej w dniu 18 kwietnia w Sali Oranżeria.

KORZYŚCI Z REZERWACJI ONLINE

  • Tylko na naszej stronie www gwarantujemy najniższą cenę
  • Otrzymujesz natychmiastowe potwierdzenie rezerwacji
  • Atrakcyjne promocje i pakiety pobytowe

INFORMACJE O REZERWACJI

Zameldowanie od 14:00
Wymeldowanie do 11:00
Odwołanie rezerwacji Zasady dotyczące przedpłaty i anulowania rezerwacji różnią się w zależności od wybranej oferty.

Newsletter

Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen