17oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

Kolacja Szefów Kuchni

Nie może Was zabraknąć!

Poprzednia strona

Kolacja Szefów Kuchni Talaria Resort & SPA

Premierowa I edycja


Serdecznie zapraszamy wszystkich smakoszy, poszukiwaczy kulinarnych wrażeń na PIERWSZĄ KOLACJĘ SZEFÓW KUCHNI WRAZ Z DEGUSTACJĄ WIN WYBRANYCH PRZEZ SZEFA RESTAURACJI.


Kiedy? 25 marca 2018r.

Gdzie? Restauracje Sophie & Susanne, Talaria Resort & SPA, Pałac w Trojanowie

O której? 18:00




Menu degustacyjne


Amouse bouche



Przystawka

Przegrzebki św. Jakuba smażone na tymiankowym maśle, galaretka agrestowa z rukolą, puder z boczku, sorbet cytrynowy, wiśnie w amarantusie, chips z białka kukurydzianego

Wino: Prosecco Riondo Extra Dry



Przekąska

Dojrzewający łosoś na panierowanym w orzechach włoskich kozim serze z żelem cytrynowo – pomarańczowym

Wino: Neblina Reserva Chardonnay




Zupa

Consomme z karpia z pulpecikami rybnymi, kandyzowaną pietruszką, marchewką i cukinią

Wino: Lo Tengo Torrontes




Danie główne

Comber z królika marynowany w czarnuszce, podany z musem malinowym, brusznicą, rzodkiewką, czerwonym burakiem, puree z bobu, twarożkiem i plackiem ziemniaczanym

Wino: Pigmentum Malbec Rose




Deser

Flambirowany banan z karmelizowanym cukrem, bezą cytrynową, pudrem ze szpinaku, lodem jabłkowym, suszonymi mandarynkami, sos z naparu z zielonej herbaty

Wino: Cosecha Tardia Dulce Natural



Cena: 199 zł za osobę



Informacje i rezerwacja (prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika):

Recepcja Talaria Resort & SPA

tel. (22) 397 73 08 / kom.: 511 411 189/ e- mail: recepcja@talaria.pl


Fot. Mariusz Konfiszer/ PRomotion Instytut Event

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij