Przejdź do treści Idź do góry

Pobyt sylwestrowy w Talaria Resort & SPA

Miłość, szmaragd i krokodyl!

Poprzednia strona

 POBYT SYLWESTROWY W TALARIA RESORT & SPA

Pakiet 3 dni – 2 noclegi

Dostępny w terminie 30.12.2017r. – 01.01.2018r.

 

MIŁOŚĆ, SZMARAGD I KROKODYL!

Zapraszamy wszystkich do spędzenia wyjątkowego czasu Sylwestra oraz Nowego Roku w Talaria Resort & SPA.

Nasz Szef Kuchni zadba o podniebienia wszystkich Gości, a zabawę poprowadzi nasz niezawodny DJ BLONDE! W tym roku wystąpi w towarzystwie uroczej wokalistki.  W doskonały noworoczny nastrój wprowadzi Was noworoczny tort, pokaz fajerwerków oraz szampański toast „Talaria in Love”.
A wszystko to pod hasłem MIŁOŚĆ, SZMARAGD I KROKODYL! Sala zalśni szmaragdowym blaskiem, a i krokodyl pojawi się od czasu do czasu…

Po pełnej szaleństw nocy wypoczynek zapewnią wygodne pokoje, a cały pobyt wypełnimy atrakcjami: sportowymi, relaksacyjnymi oraz ogniskiem z pieczeniem kiełbasek.

 

Pakiet zawiera:

- dwa noclegi w tematycznych pokojach w Pałacu lub Pawilonie Parkowym,

- kolację i ognisko powitalne z pieczeniem kiełbasek w dniu przyjazdu,

- śniadanie i lunch w dniu 31 grudnia,

- uczestnictwo w balu sylwestrowym: zapewniamy zielony welcome drink, wykwintne menu (elegancka serwowana kolacja z bufetem zimnych i ciepłych przekąsek oraz deserów), pół litra wódki i butelkę wina na parę, napoje bezalkoholowe, tort noworoczny, pokaz fajerwerków, toast noworoczny, zabawę prowadzoną przez DJa i wokalistkę; zielone gadżety mile widziane!

- noworoczny brunch w dniu 1 stycznia,

- dostęp do strefy SPA & Wellness: basen, jacuzzi, sauny, domek ziołowy, łaźnia parowo – błotna, sala cardio,

- udział w aktywnościach wg dziennego harmonogramu, np. rytuał saunowy, aqua fitness, degustacje nalewek,

- możliwość zorganizowania rytuału w ruskiej bani (dodatkowo płatne, prosimy o wcześniejszą rezerwację).

 

Podczas balu dla Gości dostępny będzie bar z alkoholami w specjalnych cenach.

Dodatkowo w ramach pakietu: miękki szlafrok frotte w pokoju na czas pobytu, codzienny podstawowy serwis Dobrego Snu, bezpłatny dostęp do WiFi, bezpłatny parking.

 

Cena:

999 zł 1390,00 zł za osobę z noclegiem w Pawilonie Parkowym

1490,00 zł za osobę z noclegiem w Pałacu

Dopłata do pokoju 1- osobowego – 200 zł za pobyt


 

 

Pobyt rozpoczyna się kolacją i kończy śniadaniem.

Istnieje możliwość wcześniejszego przyjazdu/ późniejszego wyjazdu.

Dodatkowa doba – 320,00 zł za osobę z noclegiem w Pawilonie Parkowym i 350,00 zł za osobę z noclegiem w Pałacu.

 

Istnieje możliwość udziału w samym balu w cenie 380,00 zł za osobę.

 

MENU BALU SYLWESTROWEGO

Miłość, szmaragd i krokodyl!

 

Uroczysta kolacja serwowana:

Ceviche z krokodyla w akompaniamencie czarnego kawioru

Aksamitny krem z wężymordu aromatyzowany truflami

Mostek cielęcy faszerowany borowikami, kluseczki dyniowe, grillowane pomidory

Szmaragdowy mus miętowy z jagodami

 

Bufet zimnych przekąsek:

Trojanowska deska wędlin i mięs pieczystych

Pasztety z dziczyzny wśród staropolskich sosów (tatarski, borowikowy)

Deska serów z bakaliami

Jajka przepiórcze faszerowane kolorowymi pastami

Delikatny schab z musem chrzanowym w galarecie

Indyk w maladze z owocami

Tymbaliki drobiowe oraz wieprzowe

 

Sałatki:

Sałatka z kozim serem, owocami i musem malinowym

Lekka sałatka warzywna

Młody szpinak, prażone orzechy, parmezan, sos balsamiczny

 

Dodatki do menu:

Wybór marynat: korniszony, patisony, grzybki marynowane, kolorowe papryki

Dipy i sosy: tatarski, cumberland, czosnkowy, musztardowo-miodowy

Wybór pieczywa: ciemne, razowe, pszenne, bułeczki

Masła smakowe: ziołowo-czosnkowe, paprykowe, naturalne

 

Bufet ciepły:

Chili con carne

Dorsz norweski duszony z boczniakami

Kaczka pieczona w jabłkach z żurawiną

Ragout jagnięce z warzywami

Pieczone bataty, ryż basmati, ziemniaki

Marynowane buraczki, brokuł, kalafior

 

Bufet rybnych rozmaitości:

Łosoś norweski wędzony na zimno

Wędzony jesiotr podany w całości

Szczupak z naszej hodowli pod rubinową galaretą

Łosoś gravelax, sos musztardowy, kapary

Ryby wędzone (węgorz, sielawa, pstrąg)

Koktajl krewetkowy

Ostrygi serwowane na lodzie z cytryną

Wyborna szynka z karpia

Wędzony halibut

 

Bufet słodki:

Ciasta wypiekane w Talarii:

sernik, szarlotka, Pani Walewska, napoleonka, beza z truskawkami

Owoce filetowane i w całości

Mini musy i sałatki owocowe

KORZYŚCI Z REZERWACJI ONLINE

  • Tylko na naszej stronie www gwarantujemy najniższą cenę
  • Otrzymujesz natychmiastowe potwierdzenie rezerwacji
  • Atrakcyjne promocje i pakiety pobytowe

INFORMACJE O REZERWACJI

Zameldowanie od 14:00
Wymeldowanie do 11:00
Odwołanie rezerwacji Zasady dotyczące przedpłaty i anulowania rezerwacji różnią się w zależności od wybranej oferty.

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij