Kolacja Szefów Kuchni Talaria Resort & SPA
Premierowa I edycja
Serdecznie zapraszamy wszystkich smakoszy, poszukiwaczy kulinarnych wrażeń na PIERWSZĄ KOLACJĘ SZEFÓW KUCHNI WRAZ Z DEGUSTACJĄ WIN WYBRANYCH PRZEZ SZEFA RESTAURACJI.
Kiedy? 25 marca 2018r.
Gdzie? Restauracje Sophie & Susanne, Talaria Resort & SPA, Pałac w Trojanowie
O której? 18:00
Menu degustacyjne
Amouse bouche
Przystawka
Przegrzebki św. Jakuba smażone na tymiankowym maśle, galaretka agrestowa z rukolą, puder z boczku, sorbet cytrynowy, wiśnie w amarantusie, chips z białka kukurydzianego
Wino: Prosecco Riondo Extra Dry
Przekąska
Dojrzewający łosoś na panierowanym w orzechach włoskich kozim serze z żelem cytrynowo – pomarańczowym
Wino: Neblina Reserva Chardonnay
Zupa
Consomme z karpia z pulpecikami rybnymi, kandyzowaną pietruszką, marchewką i cukinią
Wino: Lo Tengo Torrontes
Danie główne
Comber z królika marynowany w czarnuszce, podany z musem malinowym, brusznicą, rzodkiewką, czerwonym burakiem, puree z bobu, twarożkiem i plackiem ziemniaczanym
Wino: Pigmentum Malbec Rose
Deser
Flambirowany banan z karmelizowanym cukrem, bezą cytrynową, pudrem ze szpinaku, lodem jabłkowym, suszonymi mandarynkami, sos z naparu z zielonej herbaty
Wino: Cosecha Tardia Dulce Natural
Cena: 199 zł za osobę
Informacje i rezerwacja (prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika):
Recepcja Talaria Resort & SPA
tel. (22) 397 73 08 / kom.: 511 411 189/ e- mail: recepcja@talaria.pl
Fot. Mariusz Konfiszer/ PRomotion Instytut Event
Życzymy udanego dnia! Czas na łyk kawy lub zielony drink przed porannym joggingiem czy gimnastyką.