Niedziela, 25/03/2018

Kolacja Szefów Kuchni

Kolacja Szefów Kuchni Talaria Resort & SPA

Premierowa I edycja

 

Serdecznie zapraszamy wszystkich smakoszy, poszukiwaczy kulinarnych wrażeń na PIERWSZĄ KOLACJĘ SZEFÓW KUCHNI WRAZ Z DEGUSTACJĄ WIN WYBRANYCH PRZEZ SZEFA RESTAURACJI.

 

Kiedy? 25 marca 2018r.

Gdzie? Restauracje Sophie & Susanne, Talaria Resort & SPA, Pałac w Trojanowie

O której? 18:00

 

 

Menu degustacyjne

Amouse bouche

 

Przystawka

Przegrzebki św. Jakuba smażone na tymiankowym maśle, galaretka agrestowa
z rukolą, puder z boczku, sorbet cytrynowy, wiśnie w amarantusie, chips  z białka kukurydzianego

Wino: Prosecco Riondo Extra Dry

 

Przekąska

Dojrzewający łosoś na panierowanym w orzechach włoskich kozim serze z żelem cytrynowo – pomarańczowym

Wino: Neblina Reserva Chardonnay

 

 

Zupa

Consomme z karpia z pulpecikami rybnymi, kandyzowaną pietruszką, marchewką
 i cukinią

Wino: Lo Tengo Torrontes

 

 

Danie główne

Comber z królika marynowany w  czarnuszce, podany z musem malinowym, brusznicą, rzodkiewką, czerwonym burakiem, puree z bobu, twarożkiem i plackiem ziemniaczanym

Wino: Pigmentum Malbec Rose

 

 

Deser

Flambirowany banan z karmelizowanym cukrem, bezą cytrynową, pudrem
ze szpinaku, lodem jabłkowym, suszonymi mandarynkami, sos z naparu z zielonej herbaty

Wino: Cosecha Tardia Dulce Natural

 

 

Cena: 199 zł za osobę

 

 

Informacje i rezerwacja (prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika):

Recepcja Talaria Resort & SPA

tel. (22) 397 73 08 / kom.: 511 411 189/ e- mail: recepcja@talaria.pl

 

Fot. Mariusz Konfiszer/ PRomotion Instytut Event

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij