VIVA IBERIA – wyjątkowa kolacja komentowana z degustacją wina
Data i miejsce: 18 kwietnia, godzina 20:00, sala Oranżeria
Serdecznie zapraszamy! Powitamy Was kieliszkiem hiszpańskiej Cavy, następnie przejdziemy do kolacji, by zakończyć wieczór pokazem tańca Paso Doble w wykonaniu Studia Ruchu Kordaszewscy i pysznym bezowym tortem.
MENU WIECZORU:
Krewetki, tempura, mus z mango, gruszka
(wino: Lagosta/ Portugalia' półwytrawne)
Wołowina, kapary, oliwki, parmezan, bazylia
(wino: Vallobera Crianza/ Hiszpania, wytrawne)
Sopa de ajo, jarmuż
Bacalhau a Bras, papryka, oliwki
(wino: Sapateiro/ Portugalia, wytrawne)
Schab jagnięcy, ziemniak, szczypior, kukurydza, burak, tymianek
(wino: Zumaya/ Hiszpania, wytrawne)
Banan, ananas, marakuja, jagoda, chia, mleko kokosowe
Podczas kolacji zapewniamy wodę i sok pomarańczowy.
Cena: 199 zł za osobę
Rezerwacja:
e- mail: recepcja@talaria.pl
tel.: (22) 397 73 08