Sobota, 13/07/2019

Kolacja z winem

KOLACJA Z WINEM

W sobotę, 13 lipca o godzinie 18:00 serdecznie zapraszamy Państwa na kolację z winem i muzyką na żywo.

 

Szef Kuchni przygotował specjalne menu dla naszych Gości pobytowych (wellinclusive i pakiety SPA):

Gruszka w czerwonym winie podana z gorgonzolą

Polędwiczka wieprzowa podana ze szparagami, puree ziemniaczane

Budino z whisky i musem czekoladowym

 

W formie live cooking :
Wegetariańskie burritos

 

Tego wieczoru szczególnie polecamy degustację wina w cenie 85 zł za osobę. Proponujemy 5 kieliszków szlachetnego trunku dla każdego, do wyboru białe lub czerwone ze specjalnie wyselekcjonowanej przez Szefa Restauracji propozycji win:

 

Białe:

Villera Jasmine,  RPA – półwyrawne

Gruner Veltliner  Losterrassen, Austria – wytrawne

Castel Firmian Pinot Grigio, Włochy – wytrawne

Silverlake Sauvignon Blanc, Nowa Zelandia – delikatnie wytrawne

Hazana Blanco Fermentado Barrica, Hiszpania – wytrawne

 

Czerwone:

Vallobera Crianza, Hiszpania – wytrwane

Preziosaterra, Włochy – wytrawne

Rote Kuvee, Austria – wytrawne

Villa Maria Merlot, Nowa Zelandia – wytrawne

La Brune Et Fils Pinot Noir, Francja - wytrawne

 

 

Jeśli nie jesteś Gościem Talarii, a chciałbyś uczestniczyć w wieczorze – serdecznie zapraszamy! Cena kolacji z degustacją to 130 zł za osobę. Prosimy o wcześniejszą rezerwację (recepcja@talaria.pl lub 511 411 189)

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij