1oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Szef Kuchni Konrad Talarek zaprasza!

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Przystawki

Placuszki ziemniaczane, wędzony łosoś, kwaśna śmietana

29 zł

Carpaccio wołowe, rukola, oliwki, parmezan

29 zł

Krewetki, emulsja maślano – czosnkowa, grzanka, masełko czosnkowe

35 zł

 

Zupy

Szampański krem z korzenia pietruszki, oliwa truflowa, ciasteczko ziołowe

19 zł

Barszcz biały z białą kiełbasą, ziemniaki, smażone borowiki

19 zł

Rosół drobiowo – wołowy, makaron, marchew

19 zł

Krem z buraka z twarogiem garwolińskim

19 zł

 

Sałaty

 

Sałatka z burakiem pieczonym, sos musztardowo - miodowy, pestki słonecznika

26 zł

Sałatka a’la cezar, oliwki, kapary, parmezan, kurczak, olej sezamowy

29 zł

 

Dania główne

 

Ragout warzywne, smażone halloumi

28 zł

Penne z piersią kurczaka, suszone pomidory, pesto bazyliowe

34 zł

Makaron warzywny, krewetki, kozi ser, pesto bazyliowe

35 zł

Sandacz z patelni, zielona sałatka z pomidorkami w sosie miodowo - balsamicznym, mus z palonego kalafiora z aromatem kurkumy

37 zł

Risotto z borowikami, groszek cukrowy, parmezan

36 zł

Polędwica z dorsza, puree marchwiowe z pomarańczą, groszek cukrowy, pesto z rukoli

39 zł

Tradycyjny kotlet schabowy z kością, zasmażana kapusta, ziemniaki z koperkiem

42 zł

Noga z kaczki, puree ziemniaczane, sos na bazie czewonego wina i żurawiny, wiśnie, puder ziołowy

45 zł

 

Desery

Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

19 zł

Beza, serek mascarpone, mus truskawkowy

20 zł

Fondant czekoladowy, sos wiśniowy, lód waniliowy

22 zł

Newsletter

Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen