19oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

Wiosenne kolacje tematyczne w piątki

Zapraszamy od marca do maja!

Poprzednia strona

Mamy doskonałą wiadomość dla wszystkich łasuchów i smakoszy!

Na wiosnę rusza nasza specjalna akcja - KOLACJE TEMATYCZNE W PIĄTKI (od 18:00 do 20:30)...

W ramach wykupionych pakietów pobytowych zapraszamy w niezwykłą kulinarną podróż. Zakochaj się w smakach Talarii!

 

W programie:

 

6.03.2020r. PASTA I BASTA! (zupa: pomidorowa na czerwonym winie z kozim serem, rwakami i pesto szczypiorkowym; danie główne: frutti di mare ze spaghetti warzywnym, sezamem, pesto kolendrowym i musem ze skorzonery; deser: gnochhi leniwe)

13.03.2020r. ZERO WASTE (przystawka: pasztet wegański z warzyw po bulionie; danie główne: kaszotto na winie i co się nawinie; deser: szarlotka z trojanowskich jabłek i kompot ze skórek)

20.03.2020r. WIOSNA W PEŁNI (zupa: chłodnik z zielonego groszku z jogurtem i gotowanym dorszem; danie główne: sandacz na tagliatelle warzywnym z pęczotto z groszkiem cukrowym; deser: wiosenne ciasto marchewkowe z musem mascarpone i brzoskiwniami)

27.03.2020r. RYBNA (zupa: krem kukurydziany z kozim serem i pstrągiem; danie główne: dorsz pod orzechową kruszonką, mus brzoskwiniowy, julienne warzywne, sos chrzanowy; deser: terrina z łososiem wędzonym, twarożkiem i kawałkami pomarańczy)

3.04.2020r. KOLACJA NASENNA (zupa: krem z sałaty masłowej z kwaśną śmietaną; danie główne: łosoś gotowany w soku z buraka, puree z brokuła, marchewka z sezamem; deser: bananowiec z chrustem z nerkowca)

17.04.2020r. Z SUROWYCH PRODUKTÓW (przystawka: tatar z matjasa z ogórkiem kompresowanym; danie główne: sushi; deser: sałatka owocowa z sosem pomarańczowym)

24.04.2020r. REGIONALNA (przystawka: carpaccio z buraka z kozim serem; danie główne: Kaczka – Dziwaczka z buraczkami i kopytkami; deser: szampańska tarta z jabłkami)

1.05.2020r. TEX MEX (przystawka: taco z kukurydzą, fasolą, cebulą i soczewicą w sosie pomidorowym; danie główne: wolnopieczone żeberka wieprzowe, kolba kukurydzy, ziemniaki z jogurtem, pikantne pesto szczypiorkowo – kolendrowe; deser: flan pomarańczowo – waniliowy)

8.05.2020r. GRUZIŃSKA (zupa: ostra zupa charczo; danie główne: chaczapuri imeruli; deser: pelamushi)

15.05.2020r. UKRAIŃSKA (zupa: solianka; danie główne: pielmieni z mięsem i okrasą; deser: syrniki z rodzynkami, sos żurawinowy)

22.05.2020r. ŚWIĘTO ZIEMNIAKA (zupa: vichyssoisse; danie główne: cassolette z łososiem i ziemniakami; deser: pączki ziemniaczane z dżemem truskawkowym)

29.05.2020r. LAOTAŃSKA (zupa: noodle soup; danie główne: larb; deser: ryż z cynamonem i mango)

 

Do każdej kolacji podajemy wodę w karafkach, pozostałe napoje dodatkowo płatne.

Już dziś zarezerwuj dowolny pakiet pobytowy: KLIKNIJ TUTAJ

Zapraszamy!

 

Istnieje możliwość uczestnictwa w kolacjach dla osób nie będących Gośćmi Talarii - w cenie 65 zł za osobę.

Rezerwacja:

tel.: (22) 397 73 08

e- mail: recepcja@talaria.pl

Newsletter

Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen