KOLACJA Z WINEM
W sobotę, 13 lipca o godzinie 18:00 serdecznie zapraszamy Państwa na kolację z winem i muzyką na żywo.
Szef Kuchni przygotował specjalne menu dla naszych Gości pobytowych (wellinclusive i pakiety SPA):
Gruszka w czerwonym winie podana z gorgonzolą
Polędwiczka wieprzowa podana ze szparagami, puree ziemniaczane
Budino z whisky i musem czekoladowym
W formie live cooking :
Wegetariańskie burritos
Tego wieczoru szczególnie polecamy degustację wina w cenie 85 zł za osobę. Proponujemy 5 kieliszków szlachetnego trunku dla każdego, do wyboru białe lub czerwone ze specjalnie wyselekcjonowanej przez Szefa Restauracji propozycji win:
Białe:
Villera Jasmine, RPA – półwyrawne
Gruner Veltliner Losterrassen, Austria – wytrawne
Castel Firmian Pinot Grigio, Włochy – wytrawne
Silverlake Sauvignon Blanc, Nowa Zelandia – delikatnie wytrawne
Hazana Blanco Fermentado Barrica, Hiszpania – wytrawne
Czerwone:
Vallobera Crianza, Hiszpania – wytrwane
Preziosaterra, Włochy – wytrawne
Rote Kuvee, Austria – wytrawne
Villa Maria Merlot, Nowa Zelandia – wytrawne
La Brune Et Fils Pinot Noir, Francja - wytrawne
Jeśli nie jesteś Gościem Talarii, a chciałbyś uczestniczyć w wieczorze – serdecznie zapraszamy! Cena kolacji z degustacją to 130 zł za osobę. Prosimy o wcześniejszą rezerwację (recepcja@talaria.pl lub 511 411 189)