10oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Szef Kuchni Konrad Talarek zaprasza!

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Przystawki zimne

 

Śledź, śmietana, marynowana dynia, grzybki marynowane

25 PLN

Półgęsek wędzony, mix sałat, sos chrzanowy

35 PLN

Tatar wołowy, cebulka, ogórek, grzybki marynowane

39 PLN

 

Przystawki ciepłe

 

Panierowany Camembert, rukola, granat, grissini, żurawina

30 PLN

Krewetki królewskie, cebula, czosnek, wino, grzanka

35 PLN

 

Zupy

 

Rosół polski, gołąb, wołowina, marchew

18 PLN

Zupa rybna, cebula, koper włoski, pomidory

18 PLN
Krem z zielonego groszku, bita śmietana, puder z boczku

18 PLN

 

Dania główne

 

Sałatka a’ la Caesar, sałata rzymska, olwiki, kapary, parmezan

32 PLN

Pierogi z kaczką, chutney z dyni, kolendra

37 PLN

Kotlet schabowy z kostką, ziemiaki z koperkiem, kapusta zasmażana

39 PLN

Karp trojanowski w migdałach, puree buraczane, karczochy

39 PLN

Gulasz z dzika, kasza gryczana, sałatka z ogórka kwaszonego

40 PLN

Sandacz, czarna soczewica, chrupiąca sałatka

45 PLN

Stek z polędwicy wołowej, frytki steakhouse, mix sałat, vinegret

65 PLN

 

Desery

 

Ciasto pałacowe

15 PLN

Torcik bezowy, mus mascarpone, owoce sezonowe

18 PLN

Parfait truskawkowe, sos mango

18 PLN

Fondant czekoladowy, sos wiśniowy, lód waniliowy

18 PLN

 

Dania wegetariańskie

 

Pierogi ze szpinakiem, ricotta, kwaśna śmietana

24 PLN

Spaghetti a la puttanesca

25 PLN

Placki ziemniaczane, łosoś wędzony, kwaśna śmietana

27 PLN

Pęczotto, borowiki, parmezan, rukola

29 PLN

Sałatka z pieczonym łososiem, roszponka, buraczek

39 PLN

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij