1oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Szef Kuchni poleca

Polskie skarby kulinarne wczoraj i dziś

 

Barszcz biały królewski z wędzonym karpiem z pałacowej hodowli

18 PLN

Kluski ziemniaczane nadziewane śliwką na kwaśnej śmietanie

26 PLN

Pierś z kaczki confit, brusznica, puree z dyni, marynowany buraczek

48 PLN

 

Zupy

 

Pikantnt krem dyniowo – marchwiowy

17 PLN

Rozgrzewająca zupa rybna

17 PLN

Francuska kartoflanka na białym winie

17 PLN

 

Przystawki

 

Ser kozi, marynowany buraczek, pieczona figa

24 PLN

Krewetki black tiger, białe wino, masło

39 PLN

Carpaccio z jelenia, smardze, jałowiec

64 PLN

 

Dania główne

 

Pierś z kurczaka sous vide, pęczotto, warzywne tagliatelle

31 PLN

Pierogi z kaczki z truflową nutą, chutney z dyni

32 PLN

Tagliatelle a la aioli z warzywami

32 PLN

Knedle z karpiem trojanowskim, kolendra, sos rakowy

36 PLN

Kotlet schabowy z kostką panierowany w żytnim chlebie, pieczone ziemniaki, kapusta zasmażana

39 PLN

Smażona ryba z pałacowych stawów, risotto, mix sałat z winegretem

45 PLN

Steki cielęce z kostką, duszone borowiki, kluseczki francuskie

39 PLN

Stek z polędwicy wołowej, frytki steakhouse, mis sałat z oliwą truflową

79 PLN

 

Desery

 

Ciasto pałacowe

15 PLN

Gruszka "Piękna Helena"

18 PLN

Torcik bezowy z mascarpone i musem truskawkowym

18 PLN

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij