1oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Szef Kuchni Konrad Talarek zaprasza!

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Przystawki zimne:


Wołowina w oleju z pestek dyni, suszony pomidor

30 PLN

Mozzarella di buffala, sałata rzymska, szczypior

25 PLN

Pate z kaczych wątróbek, whisky, konfitura z cebuli, brioszka

25 PLN
 
Siekanka wołowa, grzybki, ogórek, cebula, żółtko

39 PLN
 

Przystawki ciepłe:

 

Placuszki ziemniaczane, śmietana, wędzony pstrąg

27 PLN

Krewetki z chilli, grzanka czosnkowa

35 PLN

 

Zupy:

 

Krem z dyni, imbir, mleko kokosowe, chips z jarmużu, szczypior

19 PLN

Krem z buraka, kozi ser, grzanka

19 PLN

Rosół, warzywne tagliatelle, kluski, pulpeciki wołowo-drobiowe

19 PLN

 

Dania główne:

 

Pierś z kaczki, pierogi z jabłkiem, kapusta kiszona, sos wiśniowy, kwaśna śmietana

45 PLN

Kotlet schabowy z kostką, ziemniaki z koperkiem, kapusta zasmażana

39 PLN

Spaghetti carbonara

35 PLN

Stek z polędwicy wołowej, sałatka z pieczonych warzyw, puree ziemniaczane z truflową nutą

65 PLN
 
Piotrosz, przegrzebek, rzodkiew, groszek, rzepa, pomidor, puree marchewkowo-chrzanowe

47 PLN
 

Naleśniki z kurczakiem, salsa pomidorowa z awokado, kolendra

29 PLN
 

Desery:

 

Ciasto pałacowe

16 PLN

Cremee brulee toffee

18 PLN

Torcik bezowy, mus mascarpone, owoce

20 PLN

Fondant czekoladowy, sos wiśniowy, lód waniliowy

22 PLN

 

Dania Wegetariańskie:

 

Papardelle, czosnek, szpinak, pieczone warzywa

28 PLN

Risotto z borowikami, rukola, parmezan

29 PLN

Curry z dynią, jarmuż, seler naciowy, ryż arborio

32 PLN

Placek ziemniaczano-gryczany, borowiki, mix sałat, winegret

35 PLN

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij