12oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Szef Kuchni poleca:

Polskie Skarby Kulinarne Wczoraj I Dziś

 

Zimna zupa twarogowa 

18 PLN

Rosół polski

18 PLN

Karp trojanowski w wiśniowym gąszczu, młode ziemniaki, pasternak z migdałami i miodem

42 PLN

 

Przystawki:

Ravioli z perliczki z letnią truflą

26 PLN

Małże św. Jakuba w szynce parmeńskiej, ziołowy mech

32 PLN

Carpaccio wołowe z płatkami parmezanu

29 PLN

 

Zupy:

Chłodnik litewski z jajkiem

17 PLN

Krem z cukinii na mleku kokosowym

17 PLN

Consomme  z królika, kluski lane

17 PLN

 

Sałaty:

Krewetki black tiger w maślanym sosie, sałata rzymska, sos anchois

32 PLN

Bukiet sałat z oliwkami, kaparami i chrupiącym choriso

 28 PLN

Kompozycja sałat z pomidorkami cherry, prażonymi pestkami i serem pleśniowym

28 PLN

 

Makarony:

Papardelle z bazylią i przegrzebkami

36 PLN

Gnocchi nadziewane kozim serem i truflą

32 PLN

Rigatini z choriso i pesto pomidorowym

32 PLN

 

Dania główne:

Filet z sandacza, chrupiąca sałatka, risotto z groszkiem

49 PLN

Filet z makreli, marynowane warzywa, sycylijskie ziemniaki

38 PLN

Pierś z kurczaka sous vide, pęczotto, kalafior romanesco

31 PLN

Noga z kaczki confit, prażone jabłko, ryż dziki

46 PLN

Kotlet schabowy z kostką, młoda kapusta, ziemniaki z koperkiem

39 PLN

Stek z polędwicy wołowej, bukiet sałat, frytki stekowe

67 PLN

Rostbef wołowy sous vide, grillowana cukinia, ziemniak pieczony z wędzonym serem

63 PLN

Antrykot wołowy sous vide, szparagi z patelni, młode ziemniaki, sos holenderski

63 PLN

 

Desery:

Panna cotta waniliowa z jagodami

18 PLN

Ciasto czekoladowe z kawowym musem i owocami

18 PLN

Ciasto pałacowe

16 PLN

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij