3oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Szef Kuchni poleca

Polskie skarby kulinarne wczoraj i dziś

 

Consomme rybne z pulpecikami z karpia

18 PLN

Noga z gęsi confit, konfitura z jabłka i cebuli, bataty pieczone

55 PLN

Szampańska tarta z jabłkami

18 PLN

 

Zupy

 

Żurek z jajkiem przepiórczym

17 PLN

Krem z buraka z serem gorgonzola

17 PLN

Krem porowo-ziemniaczany z kandyzowanymi kurkami

17 PLN

 

Przystawki

 

Carpaccio wołowe

35 PLN

Krewetki królewskie z grzanką czosnkową

39 PLN
Tatar z łososia z guacamole i kawiorem

39 PLN

 

Dania główne

 

Kotlet schabowy z kostką, ziemniaczki z koperkiem, kapusta zasmażana

39 PLN
Sałatka a’ la Caesar z kurczakiem sous-vide

36 PLN

Stek z polędwicy wołowej z frytkami steak house, sos borowikowy

79 PLN

Pierogi z kaczki z kolendrą, chutney z dyni

37 PLN

Będzwały z mięsem okraszone boczkiem, szalotką, suszonymi pomidorami

35 PLN

Karp trojanowski na puree buraczanym, karczochy

39 PLN

Czarny makaron z krewetkami i chorizo

36 PLN

Risotto z borowikami

34 PLN

 

Desery

 

Mus brzoskwiniowy, mascarpone, granola czekoladowa

18 PLN

Torcik bezowy, mus mascarpone, konfitura jagodowa

18 PLN

Ciasto Pałacowe

15 PLN

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij