Menu degustacyjne Szefowej Kuchni
Wersja tradycyjna:
Gęś, zielony groszek, kalafior, czerwona porzeczka
Szyjki rakowe, kalmar, ananas, jabłko
Consomme z pomidorów, grillowana papryka, kolendra
Schab jagnięcy, ziemniak, kapusta włoska, borowik
Sarna, zioła, jeżyna, pietruszka, burak
Odświeżający koktajl mango – kiwi
Sandacz, por, krewetka, kawior, dynia, szczypior
Ciasto drożdżowe, wiśnia, czekolada, orzech
Wersja wegańska:
Wegański twaróg, szczypior, orzech, czerwona fasola
Cukinia, ciecierzyca, burak, kolendra
Bulion warzywny, zielona soczewica, papryka, kiszony ogórek
Seler, bób, borowik, szczypiorek
Kapusta włoska, tofu, komosa ryżowa, pomidor
Odświeżający koktajl mango – kiwi
Soczewica, kurki, emulsja z pieczonego buraka, jarmuż
Pudding chia, granny smith, kakao
Cena:
340 zł za osobę
370 zł za osobę z winem (do wyboru butelka Lascar Chardonnay – białe, wytrawne lub Lascar Cabernet Sauvignon – czerwone wytrawne)
Prosimy o wcześniejszą rezerwację: recepcja@talaria.pl lub 511 411 189