9oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

Kolacja degustacyjna

Przedstawiamy wybór naszej Szefowej Kuchni

Poprzednia strona

Menu degustacyjne Szefowej Kuchni

 

Wersja tradycyjna:

 

Gęś, zielony groszek, kalafior, czerwona porzeczka

Szyjki rakowe, kalmar, ananas, jabłko

Consomme z pomidorów, grillowana papryka, kolendra

Schab jagnięcy, ziemniak, kapusta włoska, borowik

Sarna, zioła, jeżyna, pietruszka, burak

Odświeżający koktajl mango – kiwi

Sandacz, por, krewetka, kawior, dynia, szczypior

Ciasto drożdżowe, wiśnia, czekolada, orzech

 

Wersja wegańska:

 

Wegański twaróg, szczypior, orzech, czerwona fasola

Cukinia, ciecierzyca, burak, kolendra

Bulion warzywny, zielona soczewica, papryka, kiszony ogórek

Seler, bób, borowik, szczypiorek

Kapusta włoska, tofu, komosa ryżowa, pomidor

Odświeżający koktajl mango – kiwi

Soczewica, kurki, emulsja z pieczonego buraka, jarmuż

Pudding chia, granny smith, kakao

 

Cena:

340 zł za osobę

370 zł za osobę z winem (do wyboru na parę butelka Lascar Chardonnay – białe, wytrawne lub Lascar Cabernet Sauvignon – czerwone wytrawne)

 

Prosimy o wcześniejszą rezerwację: recepcja@talaria.pl lub 511 411 189

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij