Pobyt Sylwestrowy w Talaria Ladies SPA
Lata dwudzieste, lata trzydzieste - Sylwester w gangsterskim klimacie!
POBYT SYLWESTROWY W TALARIA LADIES SPA
Pakiet 3 dni – 2 noclegi
Dostępny w terminie 31.12.2015r. – 02.01.2016r.
LATA DWUDZIESTE, LATA TRZYDZIESTE!
Sylwester w gangsterskim klimacie
GWIAZDA WIECZORU - MARIUSZ TOTOSZKO!
Zapraszamy do wspólnej zabawy!
Zapraszamy wszystkich do spędzenia Sylwestra oraz Nowego Roku w Talaria Ladies SPA. Nasz Szef Kuchni zadba o podniebienia wszystkich Gości, a zabawę poprowadzi zespół BLUES! W doskonały noworoczny nastrój wprowadzi Was pokaz fajerwerków oraz szampański toast. A wszystko to w klimacie lat 20- i 30- tych: Panie wystąpią w szalach boa, Panowie w kapeluszach. Poczujemy gangsterski klimat! Po pełnej szaleństw nocy wypoczynek zapewnią wygodne pokoje, a kolejny dzień zaskoczy Was atrakcjami: kuligiem i ogniskiem z pieczonym jagnięciem oraz akompaniamentem akordeonisty.
Pakiet zawiera:
- dwa noclegi w tematycznych pokojach w Pałacu lub Pawilonie Parkowym,
- uczestnictwo w balu sylwestrowym: zapewniamy welcome drink, wykwintne menu (serwowana kolacja z bufetem zimnych i ciepłych przekąsek oraz deserów), open bar z alkoholami i napojami bezalkoholowymi, pokaz fajerwerków, szale boa dla Pań i kapelusze dla Panów; zabawę poprowadzi zespół Blues – gangsterskie gadżety mile widziane!
Menu Sylwester
Dania serwowane
Tournedos z ryb szlachetnych na wybornych sałatach z dipem pistacjowym
Krem ze szparagów na trawie cytrynowej z ziołową profitrolką i aromatem trufli
Schab z dzika na borowikach z pieczonym ziemniakiem wypełnionym twarogiem i szczypiorem oraz glazurowane buraki na miodzie z rozmarynem
Bufet gorący
Cytrynowa zupa z kurczakiem i makaronem ryżowym
Cielęcina po zurysku na białym winie z tymiankiem
Pieczona szynka w miodzie z goździkami w kurkach
Filet z kaczki w pomarańczach z wiśniowym sosem
Halibut marynowany w zielonej herbacie z limonką na szparagach w boczku
Kasza perłowa z klarowanym masłem i groszkiem zielonym
Ziemniaki a’grate z musem cytrynowym i grapefruitem
Truflowe risotto z kurkumą
Sycylijska mieszanka warzyw gotowanych z migdałami i dynią
Warzywne ratatoille na pomidorach pelatti
Bufet zimny
Łosoś faszerowany owocami morza w całości podany
Zraziki z bakłażana z szynką, serem kozim oraz dipem pomidorowym
Aromatyczne gruszki z serem pleśniowym i orzechami
Kisir w liściach winogrona w cytrynowym sosie
Pierścienie kalmarów w cieście naleśnikowym z chili
Tatar z matjasów z gruszką i kaparami
Miodowe pomidorki z grillowaną papryką i bryndzą
Pieczony rostbef na brzoskwiniowym puree
Wybór terrin i galantyn z ryb morskich i mazurskich
Cygara z cielęciny z emulsją tuńczykową
Asortyment pieczonych mięs i wytrawnych pasztetów z karmelizowaną żurawiną i dodatkami
Francuskie babeczki nadziewane pastami smakowymi
Chrupiące sałaty w ananasie ze świeżymi warzywami
Sałatka ze szpinaku po katalońsku z rodzynkami, orzeszkami Pini i czosnkiem marynowanym
Sałatka z pieczonego kurczaka z kiełbasą chorizo, serem kozim i truskawkami
Sałatka z papają, paluszkami krabowymi i papryczki chili
Bufet deserowy
Wyroby z cukierni Talarii
Ciasta wszelakich smaków
Musy jogurtowe z owocami leśnymi
Naleśniki crepes suzette
Panna cotta
Mini sałatki owocowe z granatem i syropem klonowym
- noworoczny brunch w dniu 1 stycznia (od 11 do 15),
- ognisko na powitanie Nowego Roku z pieczeniem jagnięcia przy akompaniamencie akordeonisty w dniu 1 stycznia,
- śniadanie i lunch w dniu 2 stycznia,
- dostęp do strefy SPA & Wellness: basen, jacuzzi, sauny, domek ziołowy, łaźnia parowo – błotna, sala cardio,
- udział w noworocznych aktywnościach wg dziennego harmonogramu, np. rytuał saunowy, aqua fitness, degustacje nalewek.
Dodatkowo w ramach pakietu: miękki szlafrok frotte w pokoju na czas pobytu, codzienny podstawowy serwis Dobrego Snu, bezpłatny dostęp do WiFi, bezpłatny parking.
Cena:
985 zł za osobę z noclegiem w Pawilonie Parkowym
1025 zł za osobę z noclegiem w Pałacu
Dzieci: 0-3 lat GRATIS, 3-12 lat 50% rabatu, 12-17 lat 30% rabatu.
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ UCZESTNICTWA W SAMYM BALU – W CENIE 325 ZŁ ZA OSOBĘ
UWAGA! PRZY ZAKUPIE 10 MIEJSC, JEDNO DODATKOWE JEST GRATIS!
Pobyt rozpoczyna się uczestnictwem w balu i kończy lunchem. W dniu 2 stycznia wydłużamy dobę hotelową do 15:00.
Istnieje możliwość wcześniejszego przyjazdu/ późniejszego wyjazdu
Dodatkowa doba – 285 zł za osobę z noclegiem w Pawilonie Parkowym i 325 zł za osobę z noclegiem w Pałacu (z pełnym wyżywieniem – lunch, kolacja, śniadanie)