JESTEM TEGO WARTA!
8 marca – kolacja na Dzień Kobiet
"Życie jest po to, aby je przeżyć"... Dlatego zapraszamy Was, drogie Panie, w dniu Waszego święta na przeżycie cudownych doznań w naszej restauracji Sophie & Susanne albo First Lady.
Menu Szefa Kuchni
Aperitif
Płynne złoto, czyli kieliszek prosecco na powitanie
Przystawka
Sałatka z serem korycińskim z czarnuszką, marakuja, sos cytrynowo - miodowy
Zupa
Krem brokułowy, łosoś wędzony, grzanka paprykowa
Danie główne
Pierś z kurczaka kukurydzianego, puree dyniowe, dziki ryż, smażone grzyby w sosie śmietanowym, chipsy z pietruszki
Wege: Stek z kalafiora na puree z groszku, hummus z kminem, karmelizowana cebulka, dynia marynowana, sos bazyliowy
Deser
Tarta owocowa, mus mascarpone aromatyzowany wanilią
Cena: 150 zł za osobę
Prosimy o wcześniejszą rezerwację:
e- mail: recepcja@talaria.pl
tel.: 511 411 189