11oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Szef Kuchni Konrad Talarek zaprasza!

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

ZUPY:

Rosół z gęsi, pietruszkowe lane kluski

22 PLN

Szampański krem z korzenia pietruszki, pesto szczypiorkowe, puder z boczku, palony czosnek

23 PLN

Krupnik na gęsich żołądkach

24 PLN

Pikantny krem z dyni, mleko kokosowe, prażona cebulka

24 PLN

Krem borowikowy, marynowane kurki

25 PLN

 

PRZYSTAWKI:

Gofr buraczany, kozi ser, orzechy, jajko sadzone, melon

32 PLN

Carpaccio wołowe, oliwki, kapary, parmezan

34 PLN

Placki ziemniaczane, wędzony łosoś, kwaśna śmietana

35 PLN

Krewetki, czosnek latowicki, grzanka, salsa z mango

42 PLN

 

SAŁATKI:

Szpinak baby, suszony pomidor, pomidor, czerwona cebula, oliwa cytrynowo – chilli, prażone pestki słonecznika

27 PLN

Kruche sałaty, mozzarella di bufala, pomidor, orzeszki pini, marynowana dynia, sos vinaigrette miodowo – musztardowy ze skórką z limonki

31 PLN

Kompozycja sałat, wędzona makrela, marynowana marchew, czerwona papryka, prażony nerkowiec, sos z ananasa i mango

37 PLN

Sałatka á la Cezar, sos anchois

39 PLN

 

DANIA GŁÓWNE:

Makaron z marchwi, pesto z suszonych pomidorów, krewetki, kozi ser

46 PLN

Pierogi z kaczki, puree marchwiowo – dyniowe, dressing kolendrowy

48 PLN

Kotlet schabowy z kością, kapusta zasmażana z kminkiem, ziemniaki z koprem

50 PLN

Pierś z kaczki, rokitnik, zielony groszek, ziemniaki z koprem, sos z porto

51 PLN

Pieczony łosoś, kapusta pak – choi, buraczane pęczotto, sos cytrynowo – kolendrowy

55 PLN

Noga z gęsi, puree z selera, sos z jeżyn, kruche liście sałaty z sosem vinaigrette

60 PLN

Stek z polędwicy wołowej, pieczony ser, ziemniaki w mundurkach, sos pomidorowy, ogórek kiszony, sos balsamico

78 PLN

 

FIT & WEGE:

Risotto, burak pieczony, liście nasturcji

39 PLN

Makaron rigatoni, brokuł, sos śmietanowy z serem pleśniowym, pieczone warzywa

40 PLN

Rydze z patelni, komosa ryżowa, groszek cukrowy, sos z czerwonego wina i rozmarynu

41 PLN

 

DESERY:

Sernik z twarogu garwolińskiego, sos malinowy

20 PLN

Szampańska gruszka, sos śliwkowo – piernikowy

25 PLN

Beza, krem mascarpone, konfitura jeżynowa

26 PLN

Fondant czekoladowy, czerwona porzeczka, lód śmietankowy

28 PLN

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij