2oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Szef Kuchni Konrad Talarek zaprasza!

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Przystawki

 

Carpaccio z buraka, pomarańcza, pesto szczypiorkowe, orzechy włoskie, kozi ser, olej z pestek dyni

25 zł

Placuszki ziemniaczano – gryczane, wędzony łosoś, kwaśna śmietana

27 zł

Carpaccio wołowe, rukola, oliwki, parmezan

29 zł

Krewetki, emulsja maślano – czosnkowa, grzanka, masełko czosnkowe

35 zł

Deska wędlin,pieczywo, masło

80 zł

Deska serów, pieczywo, masło

80 zł

 

Zupy

 

Szampański krem z korzenia pietruszki, oliwa truflowa, ciasteczko ziołowe

19 zł

Zupa rybna, trawa żubrowa, pulpeciki rybne

19 zł

Barszcz biały z białą kiełbasą, ziemniaki, smażone borowiki

19 zł

Rosół drobiowo – wołowy, makaron, marchew

19 zł

 

Sałaty

 

Sałatka z rukoli i mięty, pieczony burak, kozi ser, dressing miodowo – musztardowy

28 zł

Sałatka a’la cezar, oliwki, kapary, parmezan, kurczak, olej sezamowy

29 zł

 

Dania główne

 

Szpinakowo – dyniowe kluseczki, borowik, sos śmietanowy

27 zł

Penne z piersią kurczaka, suszone pomidory, pesto bazyliowe

34 zł

Risotto z borowikami, groszek cukrowy, parmezan

36 zł

Pieczony filet z sandacza, zielona sałatka z pomidorkami w sosie miodowo balsamicznym, mus z palonego kalafiora z aromatem kurkumy

37 zł

Makaron warzywny, krewetki, kozi ser, pesto bazyliowe

40 zł

Tradycyjny kotlet schabowy z kością, zasmażana kapusta, ziemniaki z koperkiem

42 zł

Pierogi z kaczki, puree z dyni, sałatka z ogórków kwaszonych

45 zł

Stek z polędwicy wołowej, frytki steak house, warzywa grillowane

69 zł

 

Desery

 

Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

19 zł

Beza, serek mascarpone, mus truskawkowy

20 zł

Naleśniki z serem garwolińskim, krem orzechowy, owoce

20 zł

Fondant czekoladowy, sos wiśniowy, lód waniliowy

22 zł

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij