Przystawki:
Caprese z grillowanej cukinii, suszone pomidory, patisony, rukola, oliwa bazyliowa 37 PLN (360 g)
Carpaccio wołowe, pesto bazyliowe, oliwki, kapary, parmezan, pomidory koktajlowe, rukola, sos balsamico 39 PLN (140 g)
Krewetki z chilli, cukinia, marchew, kremowa śmietana, grzanki 45 PLN (190 g)
Tatar z udźca wołowego, klasyczne dodatki 57 PLN (310 g)
Zupy:
Rosół z kaczki, lane kluski, marchew 24 PLN (250 ml)
Szampański krem z korzenia pietruszki, oliwa truflowa 26 PLN (250 ml)
Zupa grzybowa, łazanki 26 PLN (250 ml)
Zupa serowa, pulpeciki wieprzowe 27 PLN (250 ml)
Rybna zupa kokosowa, dorsz, bataty 27 PLN (250 ml)
Sałaty:
Sałata z marynowaną cukinią, rukola, ser camembert panierowany w mące kukurydzianej, orzechy nerkowca, pikantny sos kolendrowy 34 PLN (290 g)
Selekcja sałat, szynka parmeńska, ser burrata, jadalne złoto, melon, truskawka, pesto szczypiorkowo – ziołowe 36 PLN (300 g)
Szpinak baby, wędzony łosoś marynowany w limonce, jajko w koszulce, awokado, czerwona cebula, sos miodowo – musztardowo – balsamiczny 36 PLN (320 g)
Fit & wege:
Pietruszkowo – dyniowe kluski kładzione, borowiki w sosie śmietanowym 38 PLN (320 g)
Placki z cukinii, kompozycja sałat, sos z boczniaków 39 PLN (350 g)
Pieczony kalafior, wegańska mozzarella, mus dyniowy, chrupiąca sałatka 40 PLN (320 g)
Smażony chiński makaron udon, warzywa, sezam, grzyby słomkowe, kolendra, wędzone tofu, sos sojowy 42 PLN (360 g)
Dania główne:
Kotlet schabowy, opiekane ziemniaki, zasmażane buraki 58 PLN (460 g)
Pierogi z gęsią, chutney dyniowy, zielony ogórek 59 PLN (370 g)
Placek ziemniaczany, gulasz z sarny, marynowana kurka, sałatka z ogórka kiszonego 59 PLN (530g)
Pieczony pstrąg, kasza kuskus perłowy, pieczone warzywa korzenne 60 PLN (480 g)
Kotleciki ze schabu jagnięcego, frytki z batatów, kapusta rzymska, sos borowikowo – truflowy 62 PLN (480 g)
Noga z kaczki, puree ziemniaczano – chrzanowe, pieczone jabłko z serem gorgonzola, marynowany burak, sos żurawinowy 63 PLN (490 g)
Stek z polędwicy wołowej, opiekane ziemniaki, grillowane warzywa, pikantny sos pomidorowy 99 PLN (480 g)
Desery:
Ciasto pałacowe 27 PLN (260 g)
Torcik bezowy, serek mascarpone, świeże owoce, mus brzoskwiniowo – limonkowy 30 PLN (300 g)
Fondant czekoladowy, smażone wiśnie, lód śmietankowy 32 PLN (260 g)
Gruszka gotowana w czerwonym winie i soku z czarnej porzeczki, kremowe mascarpone, biała czekolada, jadalne złoto, chrust jabłkowy 32 PLN (350 g)