0oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Szef Kuchni Konrad Talarek zaprasza!

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Przystawki

Placuszki ziemniaczane, wędzony łosoś, kwaśna śmietana

29 zł

Carpaccio wołowe, rukola, oliwki, parmezan

29 zł

Krewetki, emulsja maślano – czosnkowa, grzanka, masełko czosnkowe

35 zł

 

Zupy

Szampański krem z korzenia pietruszki, oliwa truflowa, ciasteczko ziołowe

19 zł

Barszcz biały z białą kiełbasą, ziemniaki, smażone borowiki

19 zł

Rosół drobiowo – wołowy, makaron, marchew

19 zł

Krem z buraka z twarogiem garwolińskim

19 zł

 

Sałaty

 

Sałatka z burakiem pieczonym, sos musztardowo - miodowy, pestki słonecznika

26 zł

Sałatka a’la cezar, oliwki, kapary, parmezan, kurczak, olej sezamowy

29 zł

 

Dania główne

 

Ragout warzywne, smażone halloumi

28 zł

Penne z piersią kurczaka, suszone pomidory, pesto bazyliowe

34 zł

Makaron warzywny, krewetki, kozi ser, pesto bazyliowe

35 zł

Sandacz z patelni, zielona sałatka z pomidorkami w sosie miodowo - balsamicznym, mus z palonego kalafiora z aromatem kurkumy

37 zł

Risotto z borowikami, groszek cukrowy, parmezan

36 zł

Polędwica z dorsza, puree marchwiowe z pomarańczą, groszek cukrowy, pesto z rukoli

39 zł

Tradycyjny kotlet schabowy z kością, zasmażana kapusta, ziemniaki z koperkiem

42 zł

Noga z kaczki, puree ziemniaczane, sos na bazie czewonego wina i żurawiny, wiśnie, puder ziołowy

45 zł

 

Desery

Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

19 zł

Beza, serek mascarpone, mus truskawkowy

20 zł

Fondant czekoladowy, sos wiśniowy, lód waniliowy

22 zł

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij