8oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

A la carte

Szef Kuchni Konrad Talarek zaprasza!

Poznaj nasze smaki...

Poprzednia strona

Z przyjemnością przedstawiamy naszą aktualną kartę menu - dostępną na miejscu w restauracji, na wynos lub w formie room service (za dodatkową opłatą w wysokości 25 zł).

Serdecznie zapraszamy do składania zamówień pod numerem telefonu: (22) 397 73 08 lub 511 411 189 albo drogą mailową: recepcja@talaria.pl

 

 

Przystawki

Carpaccio z buraka, pomarańcza, pesto bazyliowe, orzechy, kozi ser

25 zł

Placuszki ziemniaczane, wędzony łosoś, kwaśna śmietana

27 zł

Carpaccio wołowe, rukola, oliwki, parmezan

29 zł

Krewetki, emulsja maślano – czosnkowa, grzanka

30 zł

 

Zupy

Pikantna zupa z soczewicą

19 zł

Krem pomidorowy z kwaśną śmietaną

19 zł

Rosół drobiowo – wołowy z makaronem

19 zł

 

Dania główne

Spaghetti, sos pomidorowy, wędzone tofu, oliwki, kapary

25 zł

Sałata z rukoli i mięty, pieczony burak, kozi ser, dressing musztardowo – miodowy

28 zł

Risotto z borowikami, groszek cukrowy, parmezan, rukola

32 zł

Penne z kurczakiem, pesto bazyliowe

34 zł

Makaron warzywny, krewetki, kozi ser

35 zł

Tradycyjny kotlet schabowy, zasmażana młoda kapusta, ziemniaki z koprem

42 zł

Polędwica z dorsza, duszony szpinak w sosie śmietanowym, czarna soczewica

45 zł

Stek wołowy, pieczone ziemniaki, chrupiąca sałatka

69 zł

 

Desery

Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną

19 zł

Beza, mascarpone, mus truskawkowy

20 zł

Fondant czekoladowy, sos wiśniowy, lod waniliowy

22 zł

 

 

Menu dziecięce

Rosół z makaronem

12 zł

Zupa pomidorowa z ryżem lub makaronem

12 zł

Spaghetti w sosie pomidorowym

19 zł

Kotlet drobiowy, frytki, mizeria

21 zł

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij