8oC Pogoda
Przejdź do treści Idź do góry

Viva Iberia - kolacja degustacyjna

Zapraszamy 18 kwietnia 2020r.

Poprzednia strona

VIVA IBERIA – wyjątkowa kolacja komentowana z degustacją wina

 

Data i miejsce: 18 kwietnia, godzina 20:00, sala Oranżeria

 

Serdecznie zapraszamy! Powitamy Was kieliszkiem hiszpańskiej Cavy, następnie przejdziemy do kolacji, by zakończyć wieczór pokazem tańca Paso Doble w wykonaniu Studia Ruchu Kordaszewscy i pysznym bezowym tortem.

 

MENU WIECZORU:

Krewetki, tempura, mus z mango, gruszka  

(wino:  Lagosta/ Portugalia' półwytrawne)

Wołowina, kapary, oliwki, parmezan, bazylia 

(wino: Vallobera Crianza/ Hiszpania, wytrawne)

Sopa de ajo, jarmuż

Bacalhau a Bras, papryka, oliwki

(wino: Sapateiro/ Portugalia, wytrawne)

Schab jagnięcy, ziemniak, szczypior, kukurydza, burak, tymianek

(wino: Zumaya/ Hiszpania, wytrawne)

Banan, ananas, marakuja, jagoda, chia, mleko kokosowe

 

Podczas kolacji zapewniamy wodę i sok pomarańczowy.

 

Cena: 199 zł za osobę

 

Rezerwacja:

e- mail: recepcja@talaria.pl

tel.: (22) 397 73 08

Newsletter

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij