Pobyt sylwestrowy w Talaria Resort & SPA
Miłość, szmaragd i krokodyl!
POBYT SYLWESTROWY W TALARIA RESORT & SPA
Pakiet 3 dni – 2 noclegi
Dostępny w terminie 30.12.2017r. – 01.01.2018r.
MIŁOŚĆ, SZMARAGD I KROKODYL!
Zapraszamy wszystkich do spędzenia wyjątkowego czasu Sylwestra oraz Nowego Roku w Talaria Resort & SPA.
Nasz Szef Kuchni zadba o podniebienia wszystkich Gości, a zabawę poprowadzi nasz niezawodny DJ BLONDE! W tym roku wystąpi w towarzystwie uroczej wokalistki. W doskonały noworoczny nastrój wprowadzi Was noworoczny tort, pokaz fajerwerków oraz szampański toast „Talaria in Love”.
A wszystko to pod hasłem MIŁOŚĆ, SZMARAGD I KROKODYL! Sala zalśni szmaragdowym blaskiem, a i krokodyl pojawi się od czasu do czasu…
Po pełnej szaleństw nocy wypoczynek zapewnią wygodne pokoje, a cały pobyt wypełnimy atrakcjami: sportowymi, relaksacyjnymi oraz ogniskiem z pieczeniem kiełbasek.
Pakiet zawiera:
- dwa noclegi w tematycznych pokojach w Pałacu lub Pawilonie Parkowym,
- kolację i ognisko powitalne z pieczeniem kiełbasek w dniu przyjazdu,
- śniadanie i lunch w dniu 31 grudnia,
- uczestnictwo w balu sylwestrowym: zapewniamy zielony welcome drink, wykwintne menu (elegancka serwowana kolacja z bufetem zimnych i ciepłych przekąsek oraz deserów), pół litra wódki i butelkę wina na parę, napoje bezalkoholowe, tort noworoczny, pokaz fajerwerków, toast noworoczny, zabawę prowadzoną przez DJa i wokalistkę; zielone gadżety mile widziane!
- noworoczny brunch w dniu 1 stycznia,
- dostęp do strefy SPA & Wellness: basen, jacuzzi, sauny, domek ziołowy, łaźnia parowo – błotna, sala cardio,
- udział w aktywnościach wg dziennego harmonogramu, np. rytuał saunowy, aqua fitness, degustacje nalewek,
- możliwość zorganizowania rytuału w ruskiej bani (dodatkowo płatne, prosimy o wcześniejszą rezerwację).
Podczas balu dla Gości dostępny będzie bar z alkoholami w specjalnych cenach.
Dodatkowo w ramach pakietu: miękki szlafrok frotte w pokoju na czas pobytu, codzienny podstawowy serwis Dobrego Snu, bezpłatny dostęp do WiFi, bezpłatny parking.
Cena:
999 zł 1390,00 zł za osobę z noclegiem w Pawilonie Parkowym
1490,00 zł za osobę z noclegiem w Pałacu
Dopłata do pokoju 1- osobowego – 200 zł za pobyt
|
|
Pobyt rozpoczyna się kolacją i kończy śniadaniem.
Istnieje możliwość wcześniejszego przyjazdu/ późniejszego wyjazdu.
Dodatkowa doba – 320,00 zł za osobę z noclegiem w Pawilonie Parkowym i 350,00 zł za osobę z noclegiem w Pałacu.
Istnieje możliwość udziału w samym balu w cenie 380,00 zł za osobę.
MENU BALU SYLWESTROWEGO
Miłość, szmaragd i krokodyl!
Uroczysta kolacja serwowana:
Ceviche z krokodyla w akompaniamencie czarnego kawioru
Aksamitny krem z wężymordu aromatyzowany truflami
Mostek cielęcy faszerowany borowikami, kluseczki dyniowe, grillowane pomidory
Szmaragdowy mus miętowy z jagodami
Bufet zimnych przekąsek:
Trojanowska deska wędlin i mięs pieczystych
Pasztety z dziczyzny wśród staropolskich sosów (tatarski, borowikowy)
Deska serów z bakaliami
Jajka przepiórcze faszerowane kolorowymi pastami
Delikatny schab z musem chrzanowym w galarecie
Indyk w maladze z owocami
Tymbaliki drobiowe oraz wieprzowe
Sałatki:
Sałatka z kozim serem, owocami i musem malinowym
Lekka sałatka warzywna
Młody szpinak, prażone orzechy, parmezan, sos balsamiczny
Dodatki do menu:
Wybór marynat: korniszony, patisony, grzybki marynowane, kolorowe papryki
Dipy i sosy: tatarski, cumberland, czosnkowy, musztardowo-miodowy
Wybór pieczywa: ciemne, razowe, pszenne, bułeczki
Masła smakowe: ziołowo-czosnkowe, paprykowe, naturalne
Bufet ciepły:
Chili con carne
Dorsz norweski duszony z boczniakami
Kaczka pieczona w jabłkach z żurawiną
Ragout jagnięce z warzywami
Pieczone bataty, ryż basmati, ziemniaki
Marynowane buraczki, brokuł, kalafior
Bufet rybnych rozmaitości:
Łosoś norweski wędzony na zimno
Wędzony jesiotr podany w całości
Szczupak z naszej hodowli pod rubinową galaretą
Łosoś gravelax, sos musztardowy, kapary
Ryby wędzone (węgorz, sielawa, pstrąg)
Koktajl krewetkowy
Ostrygi serwowane na lodzie z cytryną
Wyborna szynka z karpia
Wędzony halibut
Bufet słodki:
Ciasta wypiekane w Talarii:
sernik, szarlotka, Pani Walewska, napoleonka, beza z truskawkami
Owoce filetowane i w całości
Mini musy i sałatki owocowe