Piątek, 18/03/2022

Weekend francuski

Skoro marzec jest miesiącem kobiet... to jakie Państwo, a w szczególności jego stolica, najbardziej kojarzy się Wam z kobiecością? Nam Francja! Dlatego też w ten weekend wybierzemy się na spacer paryskimi uliczkami. Wstąpimy do bistro, przyjrzymy się najnowszym kosmetycznym trendom, napijemy się eleganckiego drinka!

Przedstawiamy część programu na ten wyjątkowy weekend.

 

Manager SPA proponuje zabiegi dla prawdziwych elegantek:

  • Lumin' eclat (cena: 400 zł, czas trwania: 75 minut).

Intensywne życie, pełne energii i zawsze na pełnych obrotach?

Nowa, niepowtarzalna metoda pielęgnacji twarzy, która obejmuje ekskluzywne zabiegi, innowacyjne składniki aktywne i skuteczne wskazówki dotyczące stylu życia, które dodają zmęczonej cerze natychmiastowego blasku, minimalizują drobne zmarszczki i linie sprawiając, że skóra wygląda świeżo.

  • Hydra Global (cena: 380 zł, czas trwania: 75 minut).

Odpowiednia pielęgnacja i nawilżenie pozwoli zapobiegać procesom starzenia się skóry i spowolni pojawienie się nowych zmarszczek. Dzięki temu na dłużej będziemy mogli cieszyć się młodym wyglądem i gładką skórą. Nasza ulubiona linia Hydra Global została stworzona z myślą o młodych kobietach oraz osobach potrzebujących intensywnie nawilżyć skórę.

  • Lift Expert (cena: 400 zł, czas trwania: 75 minut).

Zabieg ten zwalcza 3 procesy odpowiedzialne za starzenie się skóry: zmniejszenie aktywności komórek, glikację i utlenianie.

 

Manager restauracji poleca Paniom:

  • Drinka "French 75" /gin, prosecco, syrop cukrowy, sok z cytryny/ (300 ml - 25 zł)
  • Koktajl "Paryżanka" /rum, brandy, sok pomarańczowy, syrop cukrowy (300 ml- 24 zł)
  • Drinka "Francuski pocałunek" /wódka, herbata aromatyzowana, likier pomarańczowy/ (300 ml - 23 zł)

 

Szef Kuchni przygotował inspirowane francuskimi smakami menu:

Kolacja w piątek:

Francuska zupa cebulowa z grzankami i serem

Pieczony sander, mus z salsefii, marchewka baby

Creme brulee

 

Lunch w sobotę:

Krem z warzyw, ser feta, palony groszek

Plastry cielęciny gotowane w sosie pieprzowym, puree ziemniaczane aromatyzowane palonym masłem oraz truflą, groszek cukrowy

Brownie z wiśniami

 

Kolacja w sobotę:

Pate z wątróbki, konfitura z cebuli

Noga z kaczki wolno pieczona w tłuszczu, quiche lorraine, mus z buraka aromatyzowany pieczonym jabłkiem

Crepe z konfiturą i twarogiem 

 

Serdecznie zapraszamy, do zobaczenia w Trojanowie!

Newsletter

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close