Przystawki zimne:
Carpaccio z buraka, pomarańcza, grapefruit, migdały, rukola, mus malinowy
36 zł (330 g)
Salsa śledziowa na bagietce korzennej, jabłko, seler naciowy, ogórek kiszony, czerwona cebula, limonka, miód
41 zł (280 g)
Carpaccio wołowe, oliwki, kapary, pomidorki koktajlowe, parmezan, rukola, krem balsamiczny
41 zł (160 g)
Tatar z udźca wołowego, klasyczne dodatki, czerwona cebula
59 zł (350 g)
Przystawki ciepłe:
Placki ziemniaczano – gryczane, pstrąg wędzony, twarożek ziołowy
39 zł (370 g)
Przegrzebki, mus z groszku, salsa z papryki i chilli
54 zł (260 g)
Krewetki w maślanej emulsji, grzanki
55 zł (190 g)
Sałaty:
Słoneczna sałatka z rukolą i roszponką, mięta, granat, truskawka, pomarańcza, smażony ser halloumi, sos miodowo – cytrynowy
36 zł (240 g)
Sałata z kaczką, ser pleśniowy, gruszka, malina, krem balsamiczny
38 zł (350 g)
Selekcja sałat, marynowane boczniaki, czerwona cebula, marchew, cukinia, kapary, pomidorki cherry
40 zł (310 g)
Kompozycja sałat z sosem ziołowym, kurczak, burak, pomidorki koktajlowe, ogórek, orzechy ziemne, pestki słonecznika
45 zł (350 g)
Zupy:
Krem z zielonego groszku, palony groszek
22 zł (250 ml)
Rosół wołowo – wieprzowy, marchew, lane kluski
26 zł (250 ml)
Kolorowa zupa jarzynowa z koperkiem
28 zł (250 ml)
Zupa cytrynowa z krewetkami, grzybki mun
29 zł (250 ml)
Dania główne:
Wątróbka drobiowa, cebula konfitowana, cząstki jabłka, rukola, sos jabłkowy na bazie wina
42 zł (310 g)
Tagliatelle warzywne, krewetki, mule, przegrzebki, sos pomidorowy, płatki chilli
49 zł (360 g)
Pielmieni z baraniną, puree z zielonego groszku, skwarki z boczku z cebulą
50 zł (280 g)
Przepiórka wolno pieczona, mus z owoców, ziemniaki, młoda marchew
59 zł (300 g)
Pieczony łosoś, fasolka szparagowa, mus marchwiowy, czarna soczewica, sos holenderski
60 zł (420 g)
Kotlet schabowy, ziemniaki z wody, młoda kapusta
60 zł (460 g)
Polędwiczka wieprzowa sous – vide, ziemniaki w mundurkach, rokitnik, brokuł, mus z marchwi, sos pieczeniowy
63 zł (450 g)
Stek z polędwicy wołowej, frytki steak house, warzywa grillowane, masło czosnkowe
99 zł (480 g)
Fit & wege:
Gołąbek z kaszą gryczaną, ciecierzyca, suszone pomidory, mozzarella wegańska, mus marchwiowy, szaszłyki warzywne
38 zł (320 g)
Buraczane risotto, kozi ser, chips z jarmużu
40 zł (420 g)
Pieczony batat, pesto z rukoli, sałata lodowa, granat, ser feta, kasza gryczana
41 zł (280 g)
Kalafior w chrupiącej panierce, soczewica beluga, kompozycja sałat, sos miodowo – balsamiczny
42 zł (290 g)
Desery:
Wegańskie ciasto drożdżowe, jabłka z cynamonem
29 zł (240 g)
Semifreddo kawowe z orzechami nerkowca, mus brzoskwiniowy, figa
30 zł (310 g)
Sernik pistacjowy, truskawka, borówka
30 zł (270 g)
Beza z konfiturą truskawkową, świeże owoce
32 zł (300 g)
Fondant czekoladowy, wiśnia w żelu, lody śmietankowe
34 zł (260 g)